Thursday, September 20, 2012

Havai Gelinliği










Sizler için en güzel gelinlik oyunlarını yayınlamaya devam ediyoruz.Oyunumuzda Havai ye has gelinliklerini teker teker deneyeceğiz.Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.



































Monday, September 17, 2012

Masal Kahramanları Kapaklar 37

















































Masal Kahramanları Kapaklar 37

Masal Kahramanları Facebook Kapaklar, Fairy Tale Heroes Covers Facebook

Fairy, Tale, Heroes, Covers, Facebook, Masal, Kahramanları, Facebook, Kapaklar



Sunday, September 16, 2012

Tunçilik Tarifi

Trakya Yöresine Ait Tunçilik Çok Lezzetli ve Bol Vitaminli Bir Salata Çeşididir Farklı Lezzetler Yakalamak İsteyenler Tunçilik Tarifini KaçırmayınTunçilik Tarifi

Mini Gelinlik Modelleri

Vücuduna güvenen ve düğün günü fark yaratma niyetinde olan tüm gelin adayı arkadaşlarımızın gönülleri rahat bir şekilde tercih edebilecekleri çok şık mini gelinlikleri aşağıdaki galerimiz ile birlikte bir araya getirdik. Şık ve cesur görünümleri ile düğün günü fark yaratmanızı sağlayacak olan bu özel gelinlikleri çok beğeneceğinizi düşünüyorum




Mini Gelinlik Modelleri

Monday, September 10, 2012

Manzara Doğa Face Kapaklar 27

















































Manzara Doğa Face Kapaklar 27

Manzara Doğa Face Kapaklar, Landscape Nature Facebook Covers

Manzara, Doğa, Facebook, Kapaklar, Landscape Nature Facebook Covers



Sunday, September 9, 2012

Crysis 3′ten yeni ekran görüntüsü






Crysis 3 Fotoğrafları | Crysis 3 Resimleri | Crysis 3 Tanıtım | Crysis 3 Sistem gereksinimleri




Crytek, uzun zamandır geliştirdiği Crysis 3′ten yeni ekran görüntüsü paylaştı









Grafikleri ile dikkatleri üstüne çeken Crysis 3 bir dönem kapalı kutu kalmasına rağmen, kendini artık iyice açtı. Son olarak oyunun Hunter modundan alınma yeni bir ekran görüntüsü paylaşıldı.






Crysis 3, CryEngine 3′ün tüm nimetlerinden faydalanıp, detayları grafikler sunacak. Önceki oyunlara göre içeriğinde yeni modlar ve farklı özellikler barındıran yapım, PC, X360 ve PS3 için 2013 Şubat ayında raflardaki yerini alacak. Crysis 3′te oyuncular Prophet’i kontrol edecek.



Dizme Patlıcan Kebabı Tarifi






































Dizme Patlıcan Kebabı



MALZEMELER

500 gr Iri Çekilmis Az Yagli Kuzu Kiyma

4 Adet Iri Ay Patlican

2 Adet Domates

5-6 Adet Yesil Sivribiber

YAPILIŞI

Kiymanin içine tuz ve karabiberi ekleyip iyice yogurun. Patlicani yikadiktan

sonra soymadan enine 4-5 cm boyunda kesin. Kiymadan irice ceviz

büyüklügünde parçalar alip köfte sekli verin. Bir patlican bir köfte olarak

yanyana dizin. Üzerine sivri biber ve domates dilimleyip dizin. Önceden isitilmis

firinda pisirin. Firindan çikarinca üzerine yarim çay bardagi su serpin. Agzini örtün

10 dakika dinlendirin. Lavas ekmekle servise sunun.

Friday, September 7, 2012

1209.0810 (Michael W. Werner et al.)




Spitzer Observations of Hotspots in Radio Lobes    [PDF]

Michael W. Werner, David W. Murphy, John H. Livingston, Varoujan Gorjian, Dayton L. Jones, David L. Meier, Charles R. Lawrence, Anthony C. S. Readhead




We have carried out a systematic search with Spitzer Warm Mission and archival data for infrared emission from the hotspots in radio lobes that have been described by Hardcastle et al. (2004). These hotspots have been detected with both radio and X-ray observations, but an observation at an intermediate frequency in the infrared can be critical to distinguish between competing models for particle acceleration and radiation processes in these objects. Between the archival and warm mission data, we report detections of 18 hotspots; the archival data generally include detections at all four IRAC bands, the Warm Mission data only at 3.6 microns. Using a theoretical formalism adopted from Godfrey et al. (2009), we fit both archival and warm mission spectral energy distributions [SEDs] - including radio, X-ray, and optical data from Hardcastle as well as the Spitzer data - with a synchrotron self-Compton [SSC] model, in which the X-rays are produced by Compton scattering of the radio frequency photons by the energetic electrons which radiate them. With one exception, a SSC model requires that the magnetic field be less or much less than the equipartition value which minimizes total energy and has comparable amounts of energy in the magnetic field and in the energetic particles. This conclusion agrees with those of comparable recent studies of hotspots, and with the analysis presented by Hardcastle et al. (2004). We also show that the infrared data rule out the simplest synchrotron only models for the SEDs. We briefly discuss the implications of these results and of alternate interpretations of the data.

View original: http://arxiv.org/abs/1209.0810

Monday, September 3, 2012

Seccadede İnovasyon Yaptı, Tüm İslam Dünyasını Hedefliyor!




İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan Soner Özenç, kıbleye çevrilince kendiliğinden aydınlanan seccadeyi tasarladı. Özenç, Müslümanların hayatını kolaylaştıracak tasarımını Türkiye başta olmak üzere dünya pazarına sunmayı amaçlıyor.













Özenç, "elektrikle aydınlanan fosfor baskı teknolojisi" kullanarak tasarladığı ve kolayca katlanabilen "El Seccade"ye sahip olmak için çok sayıda kişinin kendisiyle irtibata geçtiğini söyledi.






Geleneksel ile moderni birleştiren tasarımlar üzerine çalışırken, "El Seccade" fikrinin aklına geldiğini söyleyen Özenç, "Namaz kılarken Mekke'ye yönünüzü çevirmeniz gerekiyor, bunun için kimi zaman pusula kullanılıyor. Bunu düşünürken, ışıklı seccade fikri aklıma geldi. Seccadenin içine bir dijital pusula koysak ve bunu yere koyduğunuzda, ışıklandırmanın derecesi artsa ve azalsa diye düşündüm" ifadelerini kullandı.






Fişe takılarak ya da şarjlı pille kullanılabilen seccadenin ortasındaki cami figürü için İstanbul'daki Sultan Ahmet Camii'nden esinlendiğini söyleyen Özenç, seccade üzerinde cennet ve cehennemi simgeleyen figürlerin de bulunduğunu kaydetti.













Özenç, "ışıklı seccadeye" ilişkin pazar araştırması yaparken bir sonuca varamadığını, çünkü ürünün ne tekstil ne de elektronik ürün olduğunu söyledi. Soner Özenç, "İyi bir seccade almak istiyorsanız, bu seccade piyasada bulabileceğinizin en iyisi. O nedenle bu ürün, seccade piyasasının Rolls Royce'u. Fonksiyonel, aynı zamanda sanat eseri olarak görülebilecek bir ürün" diye konuştu.






Soner Özenç, en son New York'taki Modern Sanat Müzesi'nin (MOMA) kalıcı koleksiyonu için satın aldığı "El Seccade"nin namaz kılınmadığı zaman, duvara asılabilecek bir aydınlatma ürünü ya da sanat eseri de olabileceğini dile getirdi.






Özenç, "Londra'da en iyi şekilde ülkemi temsil etmeye çalışıyorum. Türkiye'den destek anlamında bu proje için çok ümidimiz var. Hem finansal, hem manevi anlamda vatandaşlarımızdan bu konuda destek gelir" diye konuşmuş.


















Daha fazla bilgi için www.sonerozenc.com/product/el-sajjadah sayfasını incelemenizi tavsiye ediyor, Habertürk kaynaklı bu haberimizi tüm okurlarımızın ilgi ve bilgisine sunuyor, haberimiz vesilesi ile tüm okurlarımıza Hayırlı Ramazanlar diliyoruz.

Sunday, September 2, 2012

şık abiye elbiseler

Yazın etkisini artırmaya başlaması ile , Nişan , düğün ve özel günler için davetiyeler yakında gelmeye başlayacaktır.Ve yine dolabımızda yeni elbiseler için yer ayırmaya başlama zamanı geldi. Gardropdaki abiye elbiselerinden bunalan, gece kıyafetlerini yenilemek isteyen bayanlar için Ronald Joyce‘dan birbirinden şık abiye elbise modelleri.

Ronald Joyce‘un yeni sezon abiye modellerinde şeker pembesi ve patlıcan moru favori renkler arasında.













Çıtçıt Saç Abiye Modelleri

















Bayanlar saçlarının değişik uzunluklarda olmasından hoşlanırlar,bu nedenle kısa saçların çözümü olan çıt çıt saç modellerini sıklıkla tercih ederler.Çıt çıt saçlarla dilediği uzunluğa kavuşan saçlarını abiye kıyafetleri ile dilediği abiye saç modeliyle kullanabilirsiniz.Değişik modellerde çıtçıt saçlarla yapılan abiye saç modellerini sizlerle buluşturuyorum.