Wednesday, August 22, 2012

Takı aksesuar

by gelinlik on 21 Ağustos 2012

tak aksesuarDüğün herkes için en hayırlı vesilelerden biridir. Dünyanın her yerinde birbirinden değişik düğünler kutlamalar yapılmaktadır.

Düğünün gözdesi olan gelinin o akşam çok şık olması gerekmektedir.

Gelinliğinden takılarına kadar her şeyin uyumlu ve güzel olması gerekir. Takı aksesuar seçimi her zaman gelinliğe göre seçilir.
Sade bir gelinlik üzerine abartılı bir aksesuar seçemezsiniz.

Bu günlerde o kadar çok takı satan yerler artmıştır ki takı aksesuar mağazaları, online mağazalar gibi birbirinden farklı yerler vardır.

Takı her bayanın evinden de yapacağı bir hobi haline gelmiştir.

Her kumaşa ve ayakkabıya uyumlu aksesuar almak herkesin tercihidir.Kadınlar aksesuarları ile ilgili olarak moda trendlerinin bazılarını takip etmeye çalışırlar.

Sezon için moda olan her şeyi takip ederek ona göre karar verirler. Kadınlar için takı alışveriş yapmak onlar için büyük bir zevktir.

Düğün günlerinde ise gelinler için tasarlanmış birbirinden şık gelin bilezikleri göz kamaştırmaktadır. Gelin bilezikleri çok popülerdir, daha önce takı olarak altın ve gümüş takılar varken şimdilerde ucuz herkesin takabileceği çeşitli takılar vardır.

Her genç kızın hayali olan o düğün de gelinin o gün için tüm hazırları tam olur.

Gelinlik  ne kadar güzel olursa olsun gelinlik modeline uygun olarak seçilen ve gelinin takacağı aksesuarlarda uyumlu ve güzel olmalıdır. Gelinliğin içinde sade olmamak için küpe, kolye ve bilezik gibi takılar ile süsleme yaparız kendimize.

Bayanlar için takı aksesuar çok önemlidir. Yanlış takı seçiminde aldığınız takının gelinliğe uyması da çok önemlidir.

Pahalı bir gelinlik içerisinde yanlış bir takı seçimi hemen göze batabilir bu yüzden alacağınız takının gelinliğe uymasına dikkat edilmelidir.

Bu yılın gelin bilezikleri içerisin inci taşlar ve parlak taşlar ön plandadır. Gelin takıları için kristal, düz metal setleri, aynı zamanda safir, yakut, elmas gibi gelin bilezikleri mümkündür.

 

No comments:

Post a Comment