Sunday, August 19, 2012

Örgülerin Dikilmesi Düz Örgüde İki Parçanın Birleştirilmesi Nasıl örülür yapılışı örgü modelleri motifleri anlatımlı örgü örnekleri örgü teknikleri

Bulunduğunuz Sayfa: Ana Sayfa //
Örgü Teknikleri - Motifler //
Örgülerin Dikilmesi Düz Örgüde İki Parçanın Birleştirilmesi





 Örgülerin Dikilmesi 


Düz örgüde iki parçanın birleştirilmesi


Sıra sıra çalışın.Yan dikişler ve kol dikişleri gibi dikey dikişler kullanın, ipliği yukarıda anlatıldığı şekilde tutturun, iğneyi karşı kenara alın ve önden arkaya doğru tekrar ilk sıraya batın ve üstteki iki sıranın yatay katlarının altına alın. ipliği içinden çekin, iğneyi tekrar ipliğin çıktığı delikten ilk kenara batın ve üstteki iki sıranın yatay katlarının altına alın. Her seferde iki sıranın altında çalışarak kenarlar arasında zikzak yapmaya devam edin. Dikişi birleştirmek için, ipliği her birkaç ilmekte bir çok sıkı olmayacak şekilde çekin, dikişin örgüyü büzmemesi gerekir.



Düz örgüde iki parçanın birleştirilmesi örgü motifleri örgü teknikleri


Lastiklerin birleştirilmesi


Bu, sıra sıra çalışılın I düz, I ters lastikte, her bir tarafta bir yarım ilmek alınacak şekilde, ilk ilmeğin ortasından çalışın. Bir seferde bir sıracın altında çalışın. Dikişi birleştirin ve tüm bir ilmek oluşur; böylece dikiş lastiği bozmaz. 2 düz, 2 ters lastikte, lastiği düzgün tutmak için tüm ilmeği alarak düz örgü ilmeğindeki gibi çalışın.


 




Şunlara da bakınız:

No comments:

Post a Comment