Thursday, August 30, 2012

Aşk Tarifi Film




Yazar: Aşk - Tarih: 24 Ağustos 2012 - Kategori: Aşk Filmleri - Okunma: 28






Aşk Filmleri kategorimizde sizlere önereceğimiz başrollerinde Catherine Zeta-Jones ve Aaron Eckhart’ın rol aldığı bir aşk filmi Aşk Tarifi (No Reservations).






Aşk Tarifi Film Konusu: Manhattan’daki bir restoranın baş aşçısı olan Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones), işinde oldukça başarılı ve disiplinli bir kadındır. İş hayatındaki disiplinini özel hayatına da uygulayan Kate, yaşamını sanki restoranı yönetir gibi yönetmektedir. Mükemmeliyetçi tavrı ile tatlı sert bir şekilde etrafındaki insanları ürküten Kate’in düzeni, yaşamını giren iki farklı insan nedeni ile sarsılacaktır. Restoranda aşçı olarak işe başlayan Nick (Aaron Eckhart), Kate’in aksine mutfakta çalışırken daha hareketli ve neşeli olmayı seven bir insandır. Yemek yaparken opera dinlemekten, iş arkadaşlarına takılmaya kadar son derece hareketli ve esnek bir yapısı vardır. Kate’in sarsılmaz disiplini ile çatışan bu durum, kısa bir süre önce beklenmedik bir şekilde hayatına giren yeğeni Zoe olmasa, Kate için başa çıkması hiç de zor olmayan bir durumdur. Hem evdeki hem de işteki düzeni bozulan Kate, bir yandan da Nick’e hissetmeye başladığı duygularla da boğuşmak zorundadır.






Orijinal Adı: No Reservations

Türü: Komedi – Dram

Süresi: 104 dk.

Yılı: 2007

imdb notu: 6.2






Benzer Yazılar:








Etiketler: Aaron Eckhart, aşk, aşk filmi, aşk filmleri, aşk tarifi, aşk tarifi film, aşk tarifi film konusu, aşk tarifi film oyuncuları, aşk tarifi filmi, Catherine Zeta-Jones, No Reservations



No comments:

Post a Comment